lördag 1 oktober 2011

Grattis Nellie!

Grattis till  bra reslutat idag på Bellman, Nellie!
Synd bara att du är alldeles för lång, och inte kan rida honom.
Förstår inte hur folk kan tycka att detta är okej. 
Men jaja, lite sjukt dock att hon tävlar redan med tanke på att hon 
inte ens kan rida honom. Enligt mig borde man först iallafall få hästen lugn, 
och inte skryta med hur hästen går med huvudet uppe bland molnen och är ''svår''. 
Blir grymt irriterad. hemskt.




12 kommentarer:

  1. Asså vad är det för fel på dej? Hur man man sitta och skriva något sånt här, vadå är för lång och inte kan rida? OM hon hade varit för stor så hade dom inte kunnat hoppa så högt, och OM hon inte hade kunnat rida hade hon väl inte vunnit och kommit tvåa på deras första tävling, eller?

    Hon vågar visa vem hon är och sitter inte där hemma som en jävla mes bakom data skärmen och försöker hitta en massa fel på andra. Tvärtom hon är sej själv och hon är såå mycket mognare än vad du verkar vara, skaffa ett liv istället för att låta din avundsjuka gå utöver på andra.

    SvaraRadera
  2. asså gud, nellie om någon kan rida bellman, matilda och sandra red honom också så, Nellie har blivit TILLSAGD av hans ägare att rida honom så! Förstår du? tycker du att det är fel så ta de snacket med Matilda eller Lotta Sparrenhök, för dom vill att han blir riden så eftersom det är då han funkar bäst. Tror du han hade tagit SM-silver om han hade blivit riden fel? nae. fine det kanske inte är det bästa för hästen eller ser så fint ut. Men nu är det så det är, och du har ingen rätt att kommentera det beslutet.

    SvaraRadera
  3. SÄTT DIG OCH RID BELLMAN SJÄLV DÅ, ifall du tror att du rider bellman bättre. Fattar du inte att detta är inte snällt att skriva sånt ?
    Är detta seriöst eller oseriöst. Isåfall är det en riktigt dålig humor.

    SvaraRadera
  4. du är tydligen väääldigt avundsjuk på Nellie eftersom du mobbar henne hela tiden, för mobbing är precis vd det är.. väx upp och inse att ingen uppskattar bloggen.. -.-

    SvaraRadera
  5. du säger så för att du är avundsjuk det är allid dom som retas och mobbas som mår dåligast själv då hr goot så lågt nu hon är enn snäll tjej och rider bra hon är skryter inte occh lägg av :@

    SvaraRadera
  6. Jaha! Så du kan sätta dig på den hästen och rida då?! Nej, just det!! Så lägg av och skriv nåt dumt, hon är ELVA ÅR! Och betydligt mycket bättre än många andra som är flera år äldre än henne, hon klarar Bellman fint, dom kom ju tvåa?!! Kan du förklara hur det kom sig isåfall då?! En skvallerblogg handlar inte om att vara taskig utan meddela snälla saker, som INTE gör någon illa, OK? Jag tycker inte detta var ett ok inlägg. Hade du bara typ skrattat om nån skrivit detta om dig? NEJ, JUST DET!
    Hoppas du förstod, du skulle få fler läsare om du skrev snälla inlägg, tror jag... ;)

    SvaraRadera
  7. jag var på nhsk när hon tävlade & hon drog inte alls i munnen ett ändå tag? :o 11 årning kan man ju förstå att man inte rider bäst men ge dig , rid bellman själv ist!

    SvaraRadera
  8. håller med!
    Hon är alldeles för lång t o m i hoppläder! Och som alla andra säger att ''om hon inte kunde rida skulle hon väll inte fått placering''. Jo alla kan få placering om man hackar med sporrar, slår med spön och sliter!

    SvaraRadera
  9. Håller lite med hon borde gå över till till c-ponny och hon skryter med hur svåååår Bellman är bara för han är så pigg? Då kan du få hoppa upp på min c-ponny som jag tagit många skenturer med men jag och kämpat och vunnit nationellt med på ett halvår och jag är ca 1 år äldre än dig.

    Tycker bara att Nellie skryter lite mycket med hur duktig hon är ibland. :)

    SvaraRadera
  10. Nää men då kan väl du sätta dig på Bellman o rida han lungt o sansat....

    Jag har inte ridit Bellman, men vet hur han är...
    Hade en ponny som honom innan, fick massa kritik att jag inte kunde rida.
    O sen lät jag några testa henne, oooj inte så kaxiga då va!?!?!?!

    Så snälla sätt dig på Bellman o rid o tävla så högt som nellie ska vi se vem som fkn drar i munnen.

    SvaraRadera
  11. Du!? Vad menar du? För lång? Inte kan rida? Hm... Där har du HELT fel lilla gumman! Du vet Nellie är grymt duktig ryttare och har ridit lääänge, hon vet hur man hanterar en häst! Nellie och Bellman passar perfekt tillsammans, bellman e svår, men jag tycker nellie klarar honom PERFEKT. Sluta skriva massa om nellie som inte ens är sant!!!! Hon är absolut inte för stor för Bellman! Du är nog bara avundsjuk....

    SvaraRadera
  12. vill ni ha lite snaskigt skvaller Nellie rider som en kratta för hon har bara ridigt i fyra år det är därför hon inte kan rida bellman det står på hennes blogg om ni inte tror mig

    SvaraRadera